Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

Herkes üzülmüş hissediyor

Bazen öyle olaylar olur ve gelişir, ne yapacağını bilemez insan… Her insanın sırtını dayadığı birisi vardır. Her olayın arkasında yine buna benzer sırt dayanması gereken bir konu ya da hikaye çıkar.

Lafı hiç dolandırmadan, uzatmadan direkt söyleyeyim. Milletvekili seçimleri için aday adayları meydana çıktı. AK Parti’ye oy vermiş, vermek isteyen, oy verecek olan bir çok isimden hep benzer sitemi duydum. Söylenenleri sıralayayım; “Ayhan abi, Ayhan bey, Ayhan” niçin aday olmuyor? Ortak serzeniş, soru bu sözcüklerle ifade edilmeye çalışılıyor. Mehmet Daniş’ten umudunu kesen birçok Çanakkaleli AK Parti’li, Kasım seçimlerinin itici gücü Ayhan Gider’in aday olmayışına üzülüp, dertleniyor.

Bilindiği gibi Haziran seçimlerinde AK Parti Çanakkale’de milletvekili sayısını 2’den 1’e düşürmüş, umut olarak tabanın sesi, Çanakkale’nin parlayan bürokratı olarak Ayhan Gider ismini listeye alarak Haziran seçimlerinde vekil sayısını yeniden ikiye çıkarmıştı. Bilindiği gibi AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’de 10 yıl gibi uzun bir süre, İl Genel sekreterliği yapmış, bu süre içerisinde, işini yapmadığı muhtar, ayak basmadığı köy, ilçe, belde kalmamıştı.

Ziraatçi, tarım kökenli olan Sayın Ayhan Gider, Gökçeada’da bulunan Rum cemaatinden tutun da, Yenice İlçesinin sınırlarında bulunan Issız Cuma bölgesine kadar herkesin sesi, soluğu olmuştur. Gider’in milletvekilliği için yeniden aday olmaması, Çanakkale AK Parti açısından büyük kayıp olarak yorumlanıyor. Bekleyip seçim sonuçlarına göre bu beklentinin gerçek, olup olmadığını yaşayarak hep birlikte göreceğiz.

Ha bu arada adayların sıralama isimleri belirlendikten sonra, partilerin ve partililerin siyasi pozisyonlarının ne olup olmayacağını da hep birlikte izleriz.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech