Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otopark Derdine Merhem Olacak mı?

İsmetpaşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi

İsmetpaşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi üzerinde yer alan alana toplam 5 bin 473 metrekarelik 2 parsel üzerine inşa edilecek olan Cennet Katlı Otopark ve İş Merkezi çalışmaları başladı.

Uzun zamandır beklenen İsmetpaşa Mahallesi’nde Atatürk Caddesi üzerinde yer alan alana toplam 5 bin 473 metrekarelik 2 parsel üzerine inşa edilecek olan Cennet Katlı Otopark ve İş Merkezi çalışmalarına başlandı. Kale Bayar İnşaat’ın sahibi Mustafa Bayar, daha önce gazetemize yaptığı açıklamada Çanakkalelilere tahliye kararının müjdesini vermişti.

Geçtiğimiz hafta Çanakkale Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde ikincisi açılan kreşin temel atma töreninde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, herhangi bir sorunun kalmadığını ve nihayet Cennet Otopark’ın yapımına başlandığını belirterek kentlileri sevindirmişti.

İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan ve Cennet Otoparkı olarak adlandırılan, toplam 5 bin 473 metrekarelik 2 parsel üzerine inşa edilecek olan Katlı Otopark ve İş Merkezi’nin çalışmaları geçtiğimiz günlerde ise başladı. 7 katlı ve 700 araç kapasiteli Cennet Otoparkı’nın kentin park sorununa büyük oranda çözüm olması bekleniyor.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech