Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liseliler çift diplomalı olacak

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Komisyonu tarafından Kordon’da eğitim kurumlarına tanıtım fırsatı veriliyor. Eğitim kurumları açtıkları stantlarda 8 Mayıs’a kadar halkla buluşacak. Mektebim Çanakkale Genel Müdürü Aynur İmre, okul tanıtımları esnasında yaptığı açıklamada Mektebim’in lise formatında yut dışı kaynaklı ikinci bir diplomanın alınabildiğini aktardı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, birçok eğitim standı Kordon’da yerini aldı. Etkinliğin amacı Çanakkale’deki eğitim kurumlarını tanıtmak olarak belirlendi. Etkinlikte, eğitim kurumlarının bazıları, dershaneler, dil okulları ve kreşler yer aldı. Eğitim kurumları düzenlenen etkinlik çerçevesinde halka kendilerini anlatma ve tanıtma fırsatı buldu. PLATFORMDAKİ STANTLAR 8 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK
Çanakkale’de eğitimde fark yaratacağı iddiası ile çalışmalarını sürdüren Mektebim de platformdaki yerini aldı. Mektebim Çanakkale Genel Müdürü Aynur İmre, yaptığı kısa açıklamada, Mektebim ile ilgili merak edilenleri anlattı: “Eğitim komisyonun platformunda tanıtım amacıyla bulunuyoruz.28 yıllık bir eğitimciyim. Parlak bir kariyerim oldu. Aslen Çanakkaleliyim ve 35 yıl sonra Çanakkale’ye döndüm. Sanayi Devrimi oldu. Özellikle eğitim üzerine etkileri konuşuluyor. Almanya, Finlandiya müfredatlarını değiştirdi. Türkiye’de her gün müfredat değişiyor. Sanayi Devrimi ile birlikte ilk defa yetişecek insan nitelikleri konuşuldu. Avrupa ülkeleri bunların üzerine eğitim programlarını değiştirmeye çalıştılar. Beni memleketime döndüren en büyük etkenlerden biri bu. Çanakkale’ye eğitimde dünyayı yakalamış bir kurum geliyor. Artık kodlama bilmeyen, finansal okur yazarlığı olmayan, düşünme bireyleri gelişmemiş bireylerin çalışma hayatında fazla kalıcı izler bırakabileceğini düşünmüyorum. Çanakkale’nin çocukları kazandı. TEOG kalktıktan sonra Çanakkale’de nitelikli liselere girişin çok az olduğunu biliyoruz.Bu noktada Çanakkale’deki nitelikli lise açığını Mektebim dolduracak. Çift diploma uygulayan tek okul. Online diploma sahibi olacak öğrencilerimiz.Yurt dışında okumak isterlerse önleri çok açık.”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech