Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görev Değişimi Öncesi Rektöre Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’nde göreve yeni atanan Başhekim yardımcıları, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Mart ayı başında yeni binasında kentliye hizmet vermeye devam eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’nde geçtiğimiz gün görev değişimi yapıldı. Göreve yeni getirilen Başhekim Yardımcıları Mustafa Akyürek ve Semih Petekkaya, Başhekim Orhan Akdur ve Başhekim Yardımcısı Bahadır Kırılmaz ile birlikte ÇOMÜ Rekrötü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Zateri görevini, Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya’ya, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gürdal Nusran ise görevini Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Akyürek’e devretti.

Hastane Başhekimliğinde gerçekleştirilen tören ile görev değişimi yapılırken, hastaneye yapmış oldukları katkılardan dolayı Başhekim Prof. Dr. Okhan Akdur tarafından eski başhekim yardımcılarına plaket takdim edildi. Başhekim Akdur yaptığı açıklamada “Başhekim Yardımcılarımız Coşkun bey, hem de Gürdal bey Hastanemizde başarılı bir şekilde görevlerini yürüttüler, kendilerine çok teşekkür ediyorum, yeni başlayan arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech