Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu’dan Bektaş’a büyük ilgi

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığını ziyaret ederken, teşkilat üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

 

24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, Gelibolu’nun AK Parti belediyeciliğiyle tanışma zamanının geldiğini ifade etti.

Çanakkale’nin sardalyası ile ünlü ilçesi Gelibolu’ya giden Fatma Aydoğan Bektaş, burada Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet Gözütok tarafından karşılandı. Ardından ilçe binasına geçen Bektaş, partililerle tek tek selamlaşıp sohbet etti.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞMA ZAMANI GELDİ”

Gelibolu’yu çok sevdiğini dile getiren Bektaş, fırsat buldukça buraya geldiğini anlattı. Sardalya ve peynir helvası ile ünlenen ilçenin AK Parti Belediyeciliği ile tanışmasının zamanının geldiğini vurgulayan Bektaş, bu konuda İlçe Başkanı Mehmet Gözütok’un yoğun bir çalışma içinde bulunduğunu ve yerel seçimler için şimdiden kolları sıvadığını söyledi.

Bunun için kendisinin de kutlu bir dava için yola çıktığına işaret eden Bektaş, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla gösterdiği hedef için bende milletvekilliğine talip oldum. Bunun için karşınıza aday adayı olarak geldim. Çanakkale’mizi Gelibolu’muzu daha yaşanabilir bir kent yapmak için sizlerin desteklerinize talibim. Bu kutlu yolda hep beraber yürüyüp Gelibolu’muzu sanayi, ekonomi ve turizm alanında daha da gelişmiş bir ilçe yapabilmek için sizleri Ankara’da temsil eden bir kardeşiniz olmak için tüm bedenimizi taşın altına koyduk. Çocuklarımdan, eşimden, ailemden helallik alıp kontağa bastık. Allah bizlere bu yolda güç ve kuvvet versin. Bu güzel ilçemizde beni ağırladığınız bağrınıza bastığınız ve bir kardeşiniz olarak gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. dedi.

Gelibolu’nun başarılı ilçe başkanı Mehmet Gözütok ise tüm teşkilat olarak bu yolda kendilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bektaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gözütok, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech