Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

İYİ’lerden imza şöleni

İYİ Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatları çok kısa bir süre içerisinde Çanakkale’de Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyası bir anda geniş kitlelere ulaşarak, Cuma günü 150 araçlık bir konvoya dönüştü. İYİ’ler, konvoyla İlçe Seçim Kurulu’na Akşener için imza atmaya gitti. Çok sayıda vatandaş da bu coşkuya ortak olarak Cumhuriyet için adım atmaya yeni adliye binasında buluştu.

“150 ARAÇ İLÇE SEÇİM KURULU’NA GİTTİ”

Ülke ve Çanakkale siyasetine hızlı adımlarla giren İYİ Parti yine hızına ender rastlanan bir organizasyon düzenledi. Bir gece öncesinden bir broşür ve bir sms ile organize olan İYİ Partililer ertesi gün Cuma günü sabah saatlerinde Ahmet Piriştina Caddesi’nde buluştular. Saat 9.00’da araçları ile 60 metrelik yolda toplanan İYİ Partililer kısa sürede vatandaşın da desteğiyle 150 araca ulaştı. Konvoy Akşener için büyük bir desteğe dönüştü. 150 aracın oluşturduğu konvoy Çanakkale’yi baştan başa geçerek Adliye’ye ulaştı.

Düzenlenen konvoya İYİ Parti İl Başkanı Eşref Bener Varol, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, Merkez İlçe Başkanı Nuray Al Kılıç, Milletvekili Adayları İrfan Dehmen ve İsmet Balkan da katıldı. İYİ Parti’nin teşkilat yapılarındaki isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta imza vermek için Adliye’deydi.

“BUGÜNE KADAR HEP ÇALIŞTIK, BUNDAN SONRA DA ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti’de imza heyecanı yaşandığı sıralarda açıklama yapan, İl Başkanı Eşref Bener Varol, “Çok heyecanlıyız, bugün başladık. Bugüne kadar hep çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Buradaki kalabalık, bizim sadece 100 bin imza değil, daha fazlasını da toplayabileceğimizi gösteriyor. Şu an Türkiye’de sabah saatlerinden itibaren tüm il yönetimlerimiz, teşkilatlarımız ve demokrasi konusunda duyarlı diğer tüm vatandaşlarımız bize destek veriyor. Biz, 100 bin imza ile bu işten korkutulabilecek ya da engellenebilecek bir hareket değiliz. Biz, başaracağız. Biz, tüm iyi insanlarla beraber Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu da buna olan inancımızın göstergesidir. Tüm aday adaylarımız, teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte bugün buradayız, Çarşamba günü akşam saatlerine kadar da imza nöbetinde bulunacağız. Biz bu işe inandık ve herkes ne kadar inandığımızı görsün.” dedi.

“SADECE 100 BİN DEĞİL, DAHA FAZLA İMZA TOPLANACAK”

Milletvekili Adayı İrfan Dehmen, “Sayın Genel Başkanımızın Çanakkale’mize çok selamları var. Dün gece itibariyle genel merkezimizdeki tüm arkadaşlarımız,  kendi bulundukları illere geçtiler. Bugün itibariyle gördük ki, Türkiye genelinde şuan itibariyle 50 binin üzerinde bir müracaat oldu. Demek ki sadece 100 bin imza değil, daha da fazla imza toplanacak. Ben, bugün burada muhteşem bir tablo gördüm. Hem il başkanım hem il yönetimdeki arkadaşlarımız, hem ilçe başkanım ve ilçe yönetimdeki arkadaşlarımız burada müthiş bir organizasyon düzenlemişler. Öncelikle onları tek tek tebrik ediyorum.  Özellikle üzerinde durmak istediğim bir husus var. Çanakkale’nin demokratik, barış sever ve demokrasiyi tam manasıyla sindirmiş insanlarla da bize burada destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bunun göstergesi de Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olmasıdır. Millet kararını vermiş ve millet ittifakı ile de bu iş çözülecek diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

“İYİ’LER KAZANACAK”

Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, “Biraz önce yapılan açıklamalara ilaveten bu işin 100 bin imza ile biteceğine değil, milyonlara olacağına inanıyorum. Şu anda 81 ilin tamamında İyi Parti teşkilatlarının İlçe Seçim kurullarına yoğun bir şekilde katılımı dışında vatandaşlardan çok ciddi anlamda bir katılım var. İYİ’ler kazanacak diye çıktığımız bu yılda inşallah Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi de 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı yapacağız. Normal seçimlerin 2019’da olacağını düşünürsek, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye erken nefes almış olacak” söylemlerinde bulundu.

“BUGÜN BÜYÜK BİR COŞKUYLA BURADAYIZ”

Merkez İlçe Başkanı Nuray Al Kılıç, “Bugün çok heyecanlıyım. Hedefimiz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak. Bugün büyük bir coşkuyla hep beraber buradayız. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Herkese çok teşekkürler” dedi.

“SAATTE 50 BİN İMZA TOPLADIK”

Milletvekili Adayı İsmet Balkan, “Çok mutluyuz. Gerçekten bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. 5 günde değil 5 saatte 50 bin imzaya ulaştık. Ben olacağına inanıyorum. Şehitler diyarı Çanakkale’den nüfus oranına göre en yüksek imzayı toplayacağız. Bunun içinde seferberiz. Birlik beraberlik ve bütünlük içerisinde çalışmaktayız. Biz buna inanıyoruz. Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak. İyi parti Çanakkale’de iktidar olacak ve genelde de iktidar olacak” cümlelerini kurdu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech