Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş dünyasından vekillere ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyarette ÇASİAD ve Çanakkale Ticaret Borsası Çanakkale Milletvekillerini ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek sırasıyla Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Ayhan Gider, Bülent Öz ve Muharrem Erkek’i makamlarında ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre; Odayı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Semih Toprak, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Mehmet Önen, Özgür Ekşi, Genel Sekreter Sema Sandal ile Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmelerde Çanakkale ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli projeler gündeme getirildi.

“BÖLGE VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

TBMM’de gerçekleştirilen ziyaretlerde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Odamızın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde desteklerini bir an olsun esirgemeyen Çanakkale Milletvekillerimize teşekkürü borç biliyoruz. Özellikle 2018 Troya Yılı ve Ezine Gıda İhtisas OSB projelerimizin bu kadar hızlı ve kısa sürede faaliyete geçmesinde şahsen mesai harcayarak çok destek verdiler.”

“İSTİHDAM ARTSIN ÇANAKKALEMİZ KAZANSIN”

ÇTSO Yönetim Kurulu olarak devam eden ve yeni projelerle ilgili Çanakkale Milletvekillerine bilgi veren Başkan Semizoğlu, Çanakkale Milletvekillerinin bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalara göstermiş olduğu ilgi ve destekler için kendilerine teşekkür ederek Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerin de Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diledi. Başkan Semizoğlu, ziyaretin sonunda Odanın yayını olan “Çanakkale Sofrası” yemek kitabını takdim etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech