Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz Müzesi’nde Deniz Canlıları

Vali Fahrettin İlkokulu, Yavru

Vali Fahrettin İlkokulu, Yavru Tema grubu, öğretmenleri Kamil Uysal ve TEMA İl Temsilcisi Ali Dereli ile birlikte, Deniz Müzesi’ni gezerek bahçesinde deniz canlıları resimlerini boyadılar. Öğretmenleri Kamil Uysal, deniz canlıları konusunu sınıfta da işlemeye devam edeceklerini belirtti. 

Vali Fahrettin İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinden Yavru Tema grubu başarılı etkinliklere imza atıyor. Öğretmenleri Kamil Uysal ve TEMA İl Temsilcisi Ali Dereli ile birlikte Çimenlik Kalesi ve Nusrat Mayın Gemisi’ni gezen öğrenciler birçok yeni bilgiye sahip oldular.
Öğretmen Kamil Uysal, öğrencilerinin klasik ve yetersiz eğitim anlayışının yanında öncülük ettiği etkinliklerle miniklere yalnızca teorik bilgi değil yaşamı da öğretiyor. Öğrencilerin konu içeriğinde bulunan deniz canlıları, boyama ile öğretiliyor. Konuyla ilgili bilgileri derste işlediklerini belirten öğretmen Kamil Uysal, konunun boyama kısmını Deniz Müzesi’nin bahçesinde bir etkinliğe dönüştürerek çocukların kalbini kazanırken onlara yeni deneyimler de yaşatıyor.
Açık havada Çimenlik Kalesi’ni, Nusrat ve Acar gemilerini ziyaret eden öğrenciler, aynı zamanda Deniz Müzesi’nin bahçesinde deniz canlılarının resimlerini yaptı.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech