Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tek Aday Tekrar Başkan

S.S Çanakkale Motorlu Taşıyıcılar

S.S Çanakkale Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu Cumartesi günü Küçük Sanayi Sitesi yanında bulunan Kamyon Garajı’nda yapıldı. Üç dönemdir başkan olan Hasan Yılmaz, tek aday olarak seçime girdi. 56 seçmenin oy kullandığı seçim açık oylama ile gerçekleşti. Seçime Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir de katıldı.

S.S Çanakkale Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Seçimli Genel Kurulu Cumartesi günü 56 üyesi ile yapıldı. Üç dönemdir başkan olan Hasan Yılmaz tek aday olarak seçime girdi. Seçimlere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir de katıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir seçimle ilgili, “Çanakkale Taşıyıcılar Kooperatifinin  Genel Kurulu hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tabi ki ben de yönetimdeyim. Tek adayımız var. Aynı başkanımızla yola devam edeceğiz” dedi.

Tek aday olarak seçime giren ve tekrar seçilen başkan Hasan Yılmaz ise “Başkanlıkta altıncı senemizi doldurduk. 3 dönemdir başkanlık görevimi yürütüyorum. Bugün de olağan seçimli genel kurulumuz var. Tek aday benim. Sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech