Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polenlerden kurtulduk

Bahar aylarının gelmesiyle Cumhuriyet

Bahar aylarının gelmesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kavak ağaçlarının polen dökmesi vatandaşı isyan ettirmişti. “Elimiz ağzımızda gezmek zorunda mıyız!” haberimiz ses getirdi ve Çanakkale Belediyesi de olaya kayıtsız kalmayarak Cumartesi günü ağaçlarda budama çalışması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir şekilde polen dökmeye başlayan Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kavak ağaçları vatandaşı rahatsız etti. Ağaçlardan dökülen polenler, Cumhuriyet Meydanı çevresinde yer zeminini kaplarken, park eden araçların camlarında da görüldü. Dökülen polenler meydan ile sınırlı kalmadı ara sokaklara da uçuşarak dükkan sahiplerine ve vatandaşa zor anlar yaşattı. Gazetemizde geçtiğimiz günlerde yer verdiğimiz “Elimiz ağzımızda gezmek zorunda mıyız!” haberi Belediye tarafından dikkate alındı.

Çanakkale Belediyesi ekipleri, vatandaşın korkulu rüyası haline gelen kavak ağaçlarında Cumartesi günü öğlen saatlerinde budama çalışması yaptı. Ağaçların büyük bir bölümü budanırken bir kısmı tur otobüslerinden ötürü yarım kaldı. Çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech