Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’den Milli Mücadeleye…

Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün

Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı, Pelin Çift moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Çanakkale’den Milli Mücadeleye” konulu söyleşiye kentlilerden yoğun ilgi gösterildi.

2018 Troya Yılı organizasyonları kapsamında Çanakkale Valiliği himayesinde Umurbey Belediyesi, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Çanakkale İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Kolin Hotel katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcıları Turan Yılmaz ile Tahir Şahin, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ile eşi KADEM Çanakkale Şube Başkanı Aynur Tuna Yavaş ve GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’nun yanı sıra çok sayıda tarih sever vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide konuşmacı Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün, izleyiciler arasında bulunan Fırat Kalkanı Harekatı şehidi Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın babası Ramazan Kaşıkçı’ya vatana ve millete böylesine hayırlı bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ettiği esnada salonda duygusal anlar yaşandı.

Kolin Hotel Megaron Salonda gerçekleştirilen söyleşi soru-cevap kısmıyla sona ererken, Pelin Çift ile Prof Dr. Tufan Gündüz “Tarih Bizi Çağırıyor” isimli kitaplarını okurları için imzaladılar.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech