Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balkan’dan 100 bin imza çağrısı

İyi Parti Merkez İlçe

İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olan İsmet Balkan, “Cumhuriyet’in ön sözünün yazıldığı topraklarda demokrasi ve Türkiye’nin iyi olması için 100 bin imza ile Meral Akşener’e destek olalım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 15 Milletvekilinin İyi Parti saflarına geçmesine ve partisinin T.B.M.M.’de grubu olmasına rağmen “100 bin imzayla aday olacağım” diyen Meral Akşener’e bir destek de Çanakkale’den geldi. Merkez İlçe Başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan İsmet Balkan, Çanakkalelilere 100 bin imza çağrısı yaptı.

Demokratik kitle örgütlerine seslenen İyi Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı İsmet Balkan, “Özellikle gençlerimize, kadınlarımıza ve demokratik kitle örgütlerine sesleniyorum. Toplumun her kesiminden vatandaşımızın demokrasi adına bu imzayı atması gerekir. 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran güçlü zengin ve mutlu Türkiye içindir bu çağrımız. 16 Nisan Referandumu’nda Çanakkale halkı olarak nasıl demokrasiden yana tavır koyduysak, tek adam rejimine karşı nasıl demokrasiyi savunduysak, gelin hep birlikte Cumhuriyet’in özsözünün yazıldığı şehitler diyarı Çanakkale’den 100 bin imzayla Sayın Akşener’e de destek olalım.

Cumhurbaşkanı Adayımız İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e imza vermek isteyen vatandaşlarımız 04-09 Mayıs tarihleri arasında kimlik belgeleriyle birlikte ilçe seçim kurullarına başvurabilirler” dedi. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech