Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çanakkale’de nostalji rüzgarı

İstanbul Otomobilciler Derneği üyeleri, 25 otomobille Çanakkale’ye geldi. Klasik otomobiller Çanakkale’de büyük beğeni topladı. Cuma günü belediye binası önünde toplanan araçlar, kentte konvoy yaparak sergilenmek üzere Cumhuriyet Meydanı’nda stop ettiler. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bu heyecana ortak olarak konvoyda direksiyon salladı.

25 klasik araba Cuma akşamı saat 17.30’da kentte nostalji rüzgarları estirdi. İstanbul Otomobilciler Derneği üyeleri araçları ile Çanakkale’yi ziyarete geldiler. Belediye önünde toplanan konvoy kordondan geçerek Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ehliyetimi ben bu araçlarda aldım diyerek direksiyona geçti. Otomobil ile konvoya katılan Başkan Gökhan, yaşadığını heyecanı şu sözlerle anlattı: “Bugün bir nostalji yaşadık. 54 sene sonra bir Amerikan arabası kullandım. Bende de 64 model Ford Galaxy vardı. Bu arabalarla gençliğimiz geçti. Ben buraya katkı veren herkese teşekkür ediyorum. 2 gün boyunca bu araçlar kentlilerin ziyaretinde olacak. Hayırlı olsun…”

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Serkan Okay yapılan etkinlik ile ilgili, “İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği olarak buradayız. 1945’ten 1970’lere kadar olan çeşitli klasik otomobillerle Çanakkale’deyiz. Çanakkale’yi ziyarete geldik. Bu bizim ikinci gelişimiz. Cumartesi ve Pazar araçlarımızı Belediyemizin himayelerinde Cumhuriyet Meydanı’nda sergileyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech