Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çalışma koşulları daha da iyileşecektir”

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının sembolü haline gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm işçi ve emekçi kardeşlerimiz için kutlu olsun.

Şunu çok iyi biliyoruz ki; ülkelerin ve toplumların kalkınmasında en büyük paya sahip olanlar işçi ve emekçi kardeşlerimizdir. Hızla gelişen ve büyüyen ülkemizin, belirlenmiş olan hedeflere istikrarla yol almasında işçi ve emekçi kardeşlerimizin payı çok daha büyüktür. Bu yolda onların döktüğü alın teri birçok değerden daha da kıymetlidir. Ülkemiz genelinde her geçen gün iyileşen çalışma koşulları daha da iyileştirilecektir. Bu konuda devletimiz de gerekeni yapmaktadır.

Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın, İşçi ve emekçi kardeşlerimizin milli birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye özen göstereceklerine sonsuz inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde yapılacak olan kutlamalarda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.”

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech