Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kutlamalar daha bitmedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın üzerinden günler geçmesine rağmen bayramın izleri halen daha Valilik önünde sergileniyor. Kentte bulunan ilk ve orta okulların yapmış olduğu boyama çalışmaları Valilik önünde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kent halkı bu sene 23 Nisan etkinliklerinden bir hayli memnun kaldığını belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kentte büyük bir coşkuyla kutlanmıştı. 23 Nisan’da Kordon Boyu adeta şenlik alanına dönerken binlerce çocuğa da ev sahipliği yaptı. Bayramın üzerinden sayılı günler geçe bayramın izlerini kentte halen daha görülmeye devam ediyor. Valilik önünde bulunan korkuluk demirlerinin üstlerinde yer alan ilk ve ortaokul çocuklarına ait eserler vatandaşın dikkatini çekti. Vatandaşlar Valilik önünde çocukların bez parçalara elleri ile yapmış olduğu eserleri dikkatle inceliyorlar.

Bu sene kentte kutlanan 23 Nisan birçok vatandaş tarafından takdir edildi. Belediye ve Valiliğin düzenlemiş olduğu etkinlikler kent halkının takdirini topladı. Vatandaşlar her sene bu coşkuyu doyasıya yaşamak istediklerini belirttiler.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech