Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’ya ABD’den Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Jennifer l. Davis Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Amerika İstanbul Başkonsolosu Jennifer L. Davis ve beraberindeki heyet Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Semih Torak, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Özgür Ekşi ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Çanakkale’nin ekonomik yapısı hakkında ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifer L. Davis’e bilgi veren Meclis Başkanı Osman Okyay orta vadede tamamlanması planlanan; 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda İhtisas OSB ve Hızlı Tren gibi büyük ölçekli yatırımların bölgede büyük katma değer yaratacağını ifade ederek, yatırımcılar için Çanakkale’nin cazibe merkezi olacağını belirtti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifer L. Davis’e Çanakkale’ye gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek, ABD ile ortak projeler üreterek iki ülke arasında ticaret köprüsü kurabileceklerini bu konuda işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi.

ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifer L. Davis’de Çanakkale’nin doğal ve kültürel yapısının kendisini çok etkilediğini ifade ederek gerçekleştirilecek işbirliklerine açık olduklarını ve her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Meclis Başkanı Osman Okyay ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu tarafından günün anısına Başkonsolos Jennifer L. Davis’e hediye verilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech