Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Çizgilerle Troya Destanı’na davet

Esas 17 Burda AVM,

Esas 17 Burda AVM, 2018 Troia Yılını çok özel bir sergi ile karşılıyor. ‘Çizgilerle Troya Destanı Sergisi’ ile Troia Destanına şahit olmak isteyen tüm Çanakkalelileri davet ediyor.

Açıldığı 2015 yılından bugüne kadar Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 17 Burda AVM, Troya Kentinin Birleşmiş Milletler Dünya Kültürel Mirası listesine alınmasının 20. Yılı olması nedeni ile ilan edilen Troia yılını çok özel bir sergi ile karşılıyor.

Açıldığı 2015 yılından bugüne kadar Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 17 Burda AVM,  2018 Troia yılı’nda Çanakkale’nin büyük değeri Troya Destanı ile ilgili farkındalığı arttırmak ve Troia Yılı’na katlı sağlamak amacı ile hazırladığı  ‘Çizgilerle Troya Destanı Sergisi’ni 26 Nisan Perşembe günü açıyor.

Esas 17 Burda AVM, çizgi roman tadındaki ‘Çizgilerle Troya Destanı Sergisi’ ile dünya tarihine derin izler bırakan Troya Destanı’nı Çanakkaleliler ile buluşturarak, büyük mirasın değerine dikkatleri çekiyor.

Esas 17 Burda AVM, 26 Nisan Perşembe günü saat 17.00’da dünya tarihinin önemli miraslarından olan Troya Destanı’na ‘Çizgilerle Troya Destanı Sergisi’ ile şahit olmak isteyen tüm Çanakkalelileri davet ediyor.

Haber Merkezi

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech