Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Gençlerinden 23 Nisan Kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kordonda etkinlik düzenleyen AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları, çocuklara balon dağıttı.

AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları, Kordon boyunda gün boyu gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Atatürk ve Ayyıldızlı Türk bayrağından oluşan bin 200’e yakın balonu miniklere dağıttı. Çocuk bayramında çocuklara yönelik bir çok etkinliğe imza atan Ak gençler palyaço eşliğinde minikleri sevindirdi.

7’DEN 70’E HERKES İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Burak Balık’ın önderliğinde gerçekleştirilen etkinlerde Başkan Balık kentte 7’den 70’e herkesle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenerek miniklerin bayramını kutlayan Başkan Burak Balık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu. Açıklamasında “Bağımsızlık mücadelesinin mukaddes şehri Çanakkale’de 23 Nisan’ı çocuklarımızla kutlamak bizler için çok değerli. Ülkemizin değerlerini çocuklarımıza, kardeşlerimize öğretmek biz gençlerin vazifesi. Amacımız hem çocuklarımıza bu anlamlı günde hoşça vakit geçirtmek hem de bu ülkenin Bayrağıyla, Atatürk’üyle onları buluşturmak. Biz Ak Gençlik olarak bir vesile, çocuklarla ve gençlerimizle buluşmaya ve bu ülkenin milli, manevi değerlerini onlara anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech