Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kentte Tahta At Coşkusu

Çocukların her yıl doyasıya

Çocukların her yıl doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadığı Tahta At Çocuk Şenliği, bu yıl da 23 Nisan günü 13.00-19.00 saatleri arasında kentte coşkuyla kutlandı.

Çocukların her yıl doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadığı Tahta At Çocuk Şenliği, bu yıl da 23 Nisan günü 13.00-19.00 saatleri arasında kentte coşkuyla kutlandı. Çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi.
Çanakkale Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler, gün boyunca Kordon, Yeni Kordon ve Özgürlük Parkı’nda devam etti. Şenlik kapsamında; şişme oyun parkları, sanat atölyeleri, animasyon programlarıyla çeşitli oyun ve eğlencelerle çocuklar keyifli bir gün geçirdiler. Şenliğe kent genelinden birçok okul da gösterileriyle katılım sağladı. Atölyelerin yanı sıra; fotoğraf stantları, palyaçolar, Sosyal Yaşam Evleri’nin etkinlikleri de çocuklarla birlikte oldu. Dans gösterileri, çeşitli hediyeler ve atölyelerle dolu dolu bir bayram geçiren çocuklar, günü mutlu bitirdiler.
Belediye Başkanvekili İbrahim Can Ergun da gün boyunca çocuklarla birlikte vakit geçirerek şenliğe ortak oldular.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech