Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KKTC’den Çanakkale’ye Gönül Köprüsü

Kardeş Okul Protokolü kapsamında

Kardeş Okul Protokolü kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu’nun konuğu olarak Çanakkale’ye gelen KKTC Gazimağusa Çanakkale Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ı Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili İbrahim Engel eşliğinde ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü haberine göre; Ziyarette, Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili İbrahim Engel proje kapsamında yapılan ve yapılacak faaliyetler ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan bilgi verdi.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette “Kardeş Okul” protokolünün, öğrencilerimizin her iki kardeş ülkeyi de yakından tanıması ve var olan gönül bağının daha da güçlenmesi için fırsat olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, KKTC Gazimağusa Çanakkale Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Vilayet binası önünde Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın teşrifleriyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech