Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiftçi Aileleri Tarımsal Eğitimi ve Bilgi Yarışması

İl Gıda, Tarım ve

Ä°l Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Çanakkale Ziraat Odası’nın birlikte yürütmüş olduÄŸu eÄŸitim ve çiftçi aileler yarışıyor programı, AÅŸağıokçular Köyü’nde gerçekleÅŸtirildi.

Ä°l Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Çanakkale Ziraat Odası’nın birlikte yürütmüş olduÄŸu eÄŸitim ve çiftçi aileler yarışıyor programı önceki akÅŸam AÅŸağıokçular Köyü’nde gerçekleÅŸtirildi. Verilen eÄŸitim sonrasında isteyen üreticiler yarışmaya katıldı. Yapılan yarışma sonrasında üreticilere ödülleri verildi.

Programda konuÅŸan Çanakkale Ziraat Odası BaÅŸkanı Ä°smail Kaya “Çiftçi Aileleri Tarımsal EÄŸitimi ve Bilgi Yarışması” projesinin asıl amacı tarımda her geçen gün deÄŸiÅŸen ve geliÅŸen teknolojileri, yenilikleri üreticilerimize en doÄŸru ÅŸekilde aktarmak. Sizlerin bu yeniliklerden faydalanmanızı saÄŸlayabilmektir.  Bu projemiz bakanlığımız ve bizim için son derece önemsediÄŸimiz bir proje. Elimizden geldiÄŸince bu projeyi diÄŸer köylerde de devam ettireceÄŸiz. Bizleri bu akÅŸam yalnız bırakmayan tüm üreticilerimize ve çevre köy muhtarlarımıza teÅŸekkür ederim.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech