Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balık tatmin etti

Kentin ekonomi nabzının attığı

Kentin ekonomi nabzının attığı yerlerin başında gelen Cuma Pazarı’nda balık fiyatları vatandaşı tatmin etti. Balığın son günlerde çeşidinin artması ile pazarda yüzler güldü. Vatandaşların halen daha sardalyadan vazgeçemedikleri gözlendi.

Sofraların vazgeçilmez lezzeti olan omega deposu balık bu hafta tezgah fiyatlarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü. Sabah saatlerinde kurulan pazarda balık esnafı erkenden yer aldı. Balıklar bir bir yerlerine dizildi ve satış için pazarlıklar başladı. Etiket fiyatları geçtiğimiz haftalara oranla vatandaşı biraz daha tatmin etti. Genel itibariyle bakıldığında balık pazardan çıkarken alınan ürün olduğu için talep sıkıntısı çekti.

Cuma Pazarı’nda tezgahta yer alan balık çeşitleri ve fiyatları bu hafta, Somon 30 TL, Çupra 30 TL, Sarpa 20 TL, Levrek 30 TL, Sardalya 15 TL, Kupa 10 TL, Menekşe İzmarit 7 TL, Uskumru tane 5 TL oldu.

Uskumrunun tanesi ile Menekşe oldukça talep gördü. Vatandaşlar sardalya ve menekşe izmarit arasında seçim yaptılar. Uskumrunun tanesinin 5 TL olması ve boyutlarının büyük olması nedeniyle vatandaş uskumruya doydu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech