Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yunanistan’a Çanakkale imzası

Çanakkale’de 12 yılda 2500’den

Çanakkale’de 12 yılda 2500’den fazla konut üreten Mim İnşaat, ‘Yunanistan’da eviniz olsun’ sloganıyla yola çıkarak Kavala’nın Nea Peramos koyunda yazlık inşaatlarına başlıyor.

Çanakkale’nin tanınan ve güvenilen markası Mim İnşaat’ın Avrupa seferi, Yunanistan ile başladı. ‘Yunanistan’da eviniz olsun’ sloganıyla yola çıkan şirketin Kavala’nın Nea Peramos koyunda yapacağı sitenin ismi Porto Peramos. 2+1 bahçe katları, 2+1 loftlardan oluşan projede fiyatlar 550 bin TL’den başlıyor. Mim Avrupa CEO’su Emre Ergül “İnşaata Mayıs’ta başlıyoruz. 1 yıl sonra Mayıs 2019’da teslim edeceğiz. İstanbul’da 1+1 fiyatına 2+1 ev sunuyoruz. Üstelik tercih edilirse 10 yıllık banka kredisiyle… Yaz kış kalabileceğiniz evleri, portoperamos.com adlı adreste görebilirsiniz” diyor.

Kuzey Yunanistan’ın Türkler için en uygun yerin olduğuna dikkat çeken Ergül “250 bin Euro’ya bir, ya da toplamda bu rakama ulaşan birkaç yer aldığınızda oturum izni alabiliyorsunuz. Bu, Yunan devletinin sunduğu bir hak. İlk bakışta bizim evlerimiz 250 bin Euro bandının altında… Bizim bahçe katlarımız 113 bin Euro, loftlar 135 bin Euro’dan başlıyor” diye konuştu. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech