Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Dekan’dan Girişimcilik Eğitimi

Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun

Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun düzenlediği programda, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan tarafından kadınlara girişimcilik konulu eğitim düzenlendi.

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu tarafından her ay kadınlara yönelik olarak düzenlenen sertifikalı ve ücretsiz eğitimlerin bu seferki konusu “Kadın ve Girişimcilik” oldu. Eğitim, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan tarafından verildi. Çanak Otel’de gerçekleşen program Platformun Kadın Komisyonu Başkanı Nadide Altın’ın konuşmasıyla başladı. Altın, kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Ardından söz alan Platform Başkan Yardımcısı Aylin Doğan ise Balaban’da düzenleyecekleri programa kadınları davet etti. Seminer öncesinde konuşan Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram ise kadınlara çiçek takdim etti.

Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, 2 saat süresince, sohbet şeklinde gerçekleştirdiği, bilimsel bilgiler sunduğu seminerinde kadınların girişimcilik kültürü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı. Eğitim kapsamında marka, kadın ve işletmecilik, kadınların yapabilecekleri hususlarına değinildi. Önemli olanın fark yaratmak ve özgün olmak gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Yelkikalan, kadınlara pratik bilgiler sundu. Seminere katkı sunan Elif Kuaför Sahibi Cemile Kırgız’a, Can Perde Sahibi Gülümser Can’a ve Çanak Oteli kadınlara tahsis eden Yakup Ekşi’ye teşekkür edildi. Program sonunda Kadın Komisyonu tarafından konuşmacıya özel bir obje ve Platform Başkan Yardımcısı tarafından çiçek takdim edildi. Programın girişinde toplanan el havlularının ise ihtiyaç sahibi yaşlılara armağan edileceği aktarıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech