Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erken seçime mi gidiyoruz?

MHP lideri Devlet Bahçeli,

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün yapılan grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 26 Ağustos 2018 olarak belirlenmesini önerdi. Bahçeli’nin çağrısına AK Parti’den, CHP’den ve İYİ Parti’den cevap gecikmedi.

MHP Lideri Bahçeli’nin erken seçim çıkışına destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Hodri meydan, erken seçime hazırız. Türkiye’yi bu sıkışmışlıktan çıkarmanın yolu seçimdir” derken, hükümet adına açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise konunun partinin yetkili organlarınca değerlendirileceğine vurgu yaptı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan da seçime hazır olduklarını söyledi. Türkkan, “Erken seçim bu iktidarının hezimetinin daha erken olmasının önünü açacaktır. Türk milletinin mevcut iktidardan kurtulmasını sağlayacaktır.” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı ilk açıklamada Devlet Bahçeli ile görüşeceklerini belirtti. 16 Nisan referandumuna da değinen Erdoğan’ın, “Cumhuriyet döneminde yaşadığımız siyasi ve ekonomik krizlerin sebeplerinden biri olarak tıkanıklığın aşılmasına vesile olacağına inandığım inşallah 2019 Kasım seçimlerinde tamamen yürürlüğe girecek.” diye konuşması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech