Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Yaralarını Vekil Gider Saracak

Biga Hamdibey Mahallesi TOKİ evlerinde, hafta sonu meydana gelen yangında Salcan ailesine ait daire kullanılamaz hale geldi. Şarj aletinin patlaması nedeniyle çıkan yangında evleri küle dönen mağdur aileye Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider yardım eli uzattı.

Dün doÄŸup büyüdüğü yer olan Biga’da önce muhtarlarla görüşen sonra da AÄŸaköy YerleÅŸkesinde yeni fakülte binası temel atma törenine katılan Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, programın ardından yangın maÄŸduru bir aileye geçmiÅŸ olsun ziyaretinde bulundu.

Biga Hamdibey’de Roman ailelerin yaÅŸadığı TOKÄ° evlerinde geçtiÄŸimiz Cumartesi günü çıkan yangında 3. katta bulunan daireleri kullanılamaz hale gelen Salcan ailesini ziyaret etti. Yanan evi inceleyen Gider, ailenin daha fazla maÄŸduriyet yaÅŸamaması için evin tadilatına bir an önce baÅŸlanması talimatını verdi. Ailenin eÅŸya ihtiyaçlarını da karşılayacağına söz veren Vekil Gider, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı’ndan da gereken ilginin gösterilmesini talep etti.

EVDE KÄ°MSENÄ°N OLMAMASI BÃœYÃœK ÅžANS

Cumartesi günü evde kimsenin olmadığı bir saatte ÅŸarj aletinin patlamasıyla meydana gelen yangında kimse zarar görmedi. EÅŸi, dört çocuÄŸu ve geliniyle birlikte yaÅŸayan baba Serkan Salcan, gazetemize yaptığı açıklamada evde kimsenin olmadığı bir saatte çıkan yangında ev sakinlerinin yara almadan kurtuldukları için ÅŸanslı olduklarını söyledi. Salcan, yangının ardından gündüz kapı önünde oturduklarını akÅŸam olunca da komÅŸularda kaldıklarını kaydetti. Ailenin maÄŸduriyetini olay yerinde inceleyen Vekil Gider, “Çocuklarına da senin canına da bir ÅŸey olmadı. Ãœzülme artık” diyerek aÄŸlayan anneyi de teselli etmeyi ihmal etmedi. Eylem Gözeldere

DÄ°ÄžER VÄ°DEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech