Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demokrasi İçin Doğal İş Birliği”

İyi Parti Merkez İlçe

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan ve partililer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ağırladı.Gökhan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Sıkıntıyı gidermek için bu hayır bileşenlerinin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Ben buna ittifak demiyorum bu doğal bir iş birliğidir.” dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundu. Gökhan’ı İyi Parti Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan ve ağırlıkla kadın partililer ağırladı.
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan, ziyarette; “Yeni bir parti olmamıza rağmen çok iyi bütünleşmiş bir parti. Her partinin duyarlı insanlarının buluştuğu bir halde İyi Parti. Biz de çalışmalarımızı bu yönde hızlandırarak sizin katkılarınızı da görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Önemli bir atılım yaptınız kısa zamanda. Azimle canla başla çalışıp buraya kadar geldiniz. Eskiden sadece Cumhuriyet Halk Partisi muhalefette bulunuyordu. Onu destekleyen unsurlar yoktu. Demokrasiden uzaklaşıldığı noktada; özellikle Meral Akşener’in hamlesi de MHP içindeki demokrasiden uzaklaşılan noktada oluştu. Demek ki herkeste bir demokrasi arayışı. Sesler bir tek CHP’den çıkmamaya başladı. İyi Parti geldi. Son zamanda Saadet Partisi de katıldı. 3 taraftan bir muhalefet var. Bu bir anlaşma, sözleşmeye dayalı değil akıla ve mantığa dayalı. Olayları görüyoruz. Sıkıntıyı gidermek için bu hayır bileşenlerinin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Ben buna ittifak demiyorum bu doğal bir iş birliğidir. Temel hedef ise demokrasidir. Sonraki süreçte herkes kendi siyasi görüşüyle siyasetini yapacaktır. Bu çıkış noktasına kadar birlikte hareket etmekte fayda var. ”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech