Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tohum Takas Şenliğine Davet

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Tohum Takas Şenliği, 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 11.30’da Çanakkale Belediyesi Tohum Sandığında gerçekleşecek.

Yerel tohumların gelecek nesillere aktarılması adına kurulan Çanakkale Belediyesi Tohum Sandığı, Tohum Takas Şenliğine ev sahipliği yapacak. Üreticiler ve vatandaşlar arasındaki yerel tohumların alışverişinin gerçekleşeceği Tohum Takas Şenliğine Türkiye’nin çeşitli illerinden Tohum Evleri veya Tohum Sandıkları yöneticileri de katılacak. Şenlikte tohum takasının yanı sıra, el sanatlarına yönelik çalışmalar, atölye çalışmaları, panel, söyleşi, kitap tanıtımı, seramik performansı, müzik dinletileri gibi pek çok etkinlik gerçekleşecek olup, aktivite alanlarının yanında yöresel lezzet stantları da kurulacak.

29 Nisan 2018 Pazar günü saat 11.30’da gerçekleşecek olan Tohum Takas Şenliği için aynı gün 11.00-19.00 saatleri arasında her saat başı Cumhuriyet Meydanı ve Cuma Pazarından ücretsiz araçlar hareket edecek. Etkinliğe tüm kent halkı davet edildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech