Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Şef başarısına başarı katıyor

2 altın, 2 gümüş

2 altın, 2 gümüş 1 tane de ikincilik kupası alarak Çanakkale’yi temsil eden Melik Çelik’in sponsor arayışı devam ediyor.

Bayramiç’te ikamet eden Melih Çelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulunun aşçılık programından mezun oldu. Daha önce katılmış olduğu gerek yurt dışı, gerek yurt içi yarışmalarda aldığı derecelerle ülke gündeminde büyük ses getirmişti. Geçtiğimiz günlerde 7-8 Nisan tarihleri arasında Trakya Aşçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu yarışmada tavuk kategorisinde Altın madalya, modern Türk mutfağı kategorisinde Altın madalya, tatlı kategorisinde gümüş madalya ve üniversite ekip kategorisinde ise gümüş madalya ve ikincilik kupası alarak toplamda 2 altın, 2 gümüş 1 tane de ikincilik kupası alarak Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil etmişti.

Çelik; “Zor şartlar altında hazırlandığımız yarışmalarda bu ödülleri almak çok güzel bir duygu. Fakat maddi yönden bu tür yarışmalarda çok zorlanmaktayız. İsteğimiz bu yarışmalar için bize sponsor olabilecek kişi ve kurumlar aramaktayız. Daha geniş ve büyük kapsamlı olan yurt dışı yarışmalarına katılmak istediğini belirtti. Eğer sponsor bulunabilirse daha iyi işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech