Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’den Afrin’e tüm Şehitlerimiz için

Çanakkale Belediyesi tarafından Miraç

Çanakkale Belediyesi tarafından Miraç Kandili nedeniyle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’den Afrin’e kadar tüm şehitler için; merkezde, 8 camide cuma namazı çıkışında pilav ve pişi ikramı yapıldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından Miraç Kandili nedeniyle ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’den Afrin’e kadar tüm şehitler için pilav dağıtımı yapıldı. Pilav dağıtımı, cuma namazı çıkışında vatandaşlara verildi. Pilav dağıtımı yapılan camiler arasında; Dumlupınar Camii, Tatarlar Camii, Arslanca Camii, Tıflı Camii, Kurşunlu Camii, Yalı Camii, Şehitler Camii ve Necip Paşa Camii bulundu. Belediye Başkanvekili Mehmet Soylu da camileri gezerek kentlilerin kandilini kutladı.
Ayrıca, Cuma Pazarının ana giriş ve yan giriş kapılarında da pişi ikramı gerçekleştirildi. Pişi ikramına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanvekili Mehmet Soylu, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık başta olmak üzere Kent Gönüllüleri de destek verdi.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech