Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Şeytanın bacağını kırdılar

On numaranın 818. Çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesinden akşam saatlerinde kamuoyuna duyuruldu. Bu hafta 4’e bölünen büyük ikramiyeyi kazanan ilçelerden biri de Eceabat olurken, senelerdir ilçeye hiçbir ikramiye isabet etmemesi nedeniyle isyan eden bayii de şeytanın bacağını kırdığını ifade etti.

Pazartesi akşamı noter huzurunda çekilen 22 numara (6, 8, 10, 14, 17, 18, 30, 31, 32, 42, 50, 51, 52, 53, 59, 60, 65, 67, 72, 73, 76, 79) arasından 10 adedini tutturan talihliler, yaklaşık 85 bin 895 Türk Lirası alacak. Çekilişte dağıtılan toplam ikramiye tutarı 2 milyon 290 bin 534 TL olarak açıklanırken, büyük ikramiye ise 343 bin 580 TL olarak duyuruldu. Ankara’nın Çankaya ilçesi, Balıkesir’in Dursunbey ilçesi ve Zonguldak Merkez ilçesinin yanı sıra Çanakkale’den de Eceabat, büyük ikramiyeyi tutturan ilçelerden oldu. Uzun süredir hiçbir ikramiye isabet etmeyen ilçede, büyük ikramiyenin kime çıktığı merak konusu oldu.

Şanslı kuponun oynandığı bayiinin sahibi Erdinç Tursun, şans oyunları ruhsatını aldığından beri ilk defa tutturduğunu belirtirken, oğlu Gencer Tursun da artık şeytanın bacağını kırdıklarını ifade etti. Gazetemize yaptığı açıklamada 2005 yılında sayısal loto bayiliği aldığını ve o zamandan beri büyük bir ikramiye vermeyi istediğini belirten bayi sahibi Erdinç Tursun, “Bu haftaya kısmetmiş. 13 yıl 2 ay sonra ilk defa büyük ikramiye isabet etti. Talihlilerimize boş şanslar diliyoruz. Paralarını inşallah hayırlı yerlerde harcar.” dedi. Talihlinin henüz kim olduğunu bilmediklerini ifade eden, Şehitlikleri gezmek amacıyla Eceabat’a gelen misafirlerden birinin de olabileceğini vurgulayan Tursun, şeytanın bacağını kırdıklarını ve devamını da beklediklerini ifade etti.

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech