Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Vekil Öz’den mecliste kritik soru

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Bülent Öz; “Meclisi taşımayacağız, böyle bir arayışımız yok.” denmesine rağmen yeni bina yapılmasına başlanmamasını ve eski halkla ilişkiler binasının olduğu alana toprak dökülmesini gündeme getirdi.
CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Bülent Öz; Meclis Başkanı’na Meclisi sarayın gölgesine taşımak istiyorsunuz da kamuoyundan mu saklıyorsunuz sorusunu sordu.

CHP’li Bülent Öz, TBMM Genel Kurulunda şunları ifade etti: “Meclis Başkanının Meclis binasının ihtiyaçları karşılamadığını belirterek yeni bir bina temennisinde bulunması ‘Meclis taşınıyor mu?’ tartışmasına neden olmuştu. 15 Temmuz sonrası yıkılan eski halkla ilişkiler binasının yerine yeni bir bina yapılacağı etrafına asılan bez afişlerle ilan edilmiştir. Bezler eskidi ama herhangi bir çalışma yapılmaya başlanmadı. Geçtiğimiz hafta onlarca hafriyat kamyonunun eski halkla ilişkiler binasının olduğu alana toprak getirdiği görüldü. Yeni bir bina yapılacaksa toprak niye getiriliyor? Bu çalışma niçin yapılmaktadır? Meclis Başkanının ‘Meclisi taşımayacağız, böyle bir arayışımız yok.’ demesine rağmen yeni bina yapımına başlanmamasının gerekçesi nedir? Yoksa Meclisi sarayın gölgesine götürmek istiyorsunuz da şimdilik kamuoyundan saklayalım mı diyorsunuz?”

CHP’li Öz, Genel Kurul konuşmasının sonunda; “Meclis Başkanımızdan yeni bir açıklama yapmasını bekliyoruz.”

Haber Merkezi

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech