Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Uygulamalar Kadınlar İçin

Bu Uygulamalar Kadınlar İçin

Bu Uygulamalar Kadınlar İçin

Kadın ve erkek arasındaki farklardan bahsedilirken büyük resimde kadın hep daha karmaşık olandır. Renkler üzerinden incelendiğinde kadının gördüğüne ara renk ve renk tonları eklenir örneğin ya da çok basit anlatımla sonuca varan genellikle erkekler olurken kadınlar, çetrefilli yolları tercih eder. Bazı yerlerde bu doğasına bağlanır. Elbette bu genellemeler fazlasıyla “geyik” içeriyor. Asıl belirleyici olan kişilik tipleridir ama o doğal farkı da kimse görmezden gelmiyor. Hatta bunu konuşmayı, her sohbette bir cümle de olsa değinmeyi hepimiz çok seviyoruz.
Tüm bunların dolayısıyla kadın kendini özel hissetmenin keyfine varıyor. Özel durumların tadını çıkarıyor. İşte bu özel durumları, bir kahve içerken konuştuğumuz arkadaşlarımızın yerini ise bazen akıllı telefonlar alıyor. Asla yerini tutmuyor ama günlük hayatımızın koşuşturmaları arasında bizler için çok pratik yardımcılar birden ortaya çıkıyor. Hayatımızın her alanında bize eşlik eden telefonlar ve uygulamalar kadınlar için de fark ediyor.
Başlıktan anlaşıldığı üzere bazı uygulamalar yalnızca kadınlar için çalışıyor. İşte bu uygulamalar kadınların hayatını kolaylaştırıyor:

Think Dirty
Think Dirty
almayı düşündüğünüz kozmetik ürünlerini, tarama yolu ile bütün içeriklerini gösterme imkanı tanıyor ve bu sayede almak istediğiniz ürünün içeriğindeki zararlı maddelerin yoğunluğunu ve azlığını görmüş oluyorsunuz.

Stylebook
Dolabınızda bir düzen yaratmak için Stylebook birebir! Bu uygulama sayesinde kıyafetlerinizi düzenleyebilir ve hangi parçanın hangi parçayla daha iyi gideceği konusundaki kararsızlığınıza son verebilirsiniz.Adeta dolabınızı yanınızda taşıyan bu uygulama alışveriş yaparken de size büyük destek oluyor.

Pepapp
Bu uygulama kişisel bir adeta takvimi oluşturarak, adet döngüsünün yaklaştığı dönemlerde kullanıcıya haber vererek bu döngüye hazırlıksız yakalanmamasını sağlıyor.Pepapp regl ve ovülasyon günlerini takip ederek, bu günlerde eğlendirici ve bilgilendirici tavsiyeleriyle daha eğlenceli günler geçirme imkanı sunuyor.Beklediğiniz mesajı kimse atmıyorsa Pepapp’in sürekli tatlı mesajlar attığına emin olabilirsiniz!

Check Yourself
Meme kanserinin önemine dikkat çekmesiyle beraber Check Yourself! uygulaması kadınlara meme kanserine karşı gerekli tetkikleri düzenli olarak yaptırmaları için aylık hatırlatmalar da bulunuyor. Çünkü önce sağlık!

myPill
myPill
doğum kontrol hapı kullanan kadınlara düzenli olarak haplarını almaları için hatırlatmalarda bulunmakla beraber adet döngünüzü de takip ederek gündelik yaşantınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunuyor.
Formda Kal Türkiye
Sağlık Bakanlığı’nın uygulaması olan Formda Kal Türkiye ile kendi değerlerinizi kaydederek şahsınıza uygun sağlık ve form planı için önerilerde bulunmakla beraber günlük kalori alımları için takip imkanı sağlıyor.

7 Minute Workout for Women
7 Minute Workout for Women
sunduğu birbirinden farklı egzersizler modelleri ile artık her yerde egzersiz yapmak çok basit ve maliyetsiz.

Meditasyon
Türkçe bir uygulama olan Meditasyon birbirinden farklı “Hemen Başla” programlarıyla evde, ofiste, yolda kulaklığını takarak daha sakin ve dingin bir hayata geçiş yapmak için beden, nefes, uykuya hazırlık ve stresi rahatlatma gibi odak noktalarıyla birçok problemi çözmeye yardımcı oluyor.

Awesome Note 2
Yapılacaklar, alışveriş listeleri, notlar ve fikirler… Awesome Note 2 uygulamasıyla tüm bunları bir araya toplayarak organize etmek mümkün. Aynı zamanda uygulama seyahat notlarından fotoğraf albümlerine kadar geniş bir kategori yelpazesine sahip.

Derleme: Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech