Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duyarlı davranış ödüllendirildi

Geçtiğimiz günlerde Temizlik İşleri

Geçtiğimiz günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker, temizlik yaptığı sırada bir çöp konteynırının yanında Türk Bayrağı gördü. Türker, Türk Bayrağı’nın çöpte olmasına kayıtsız kalmayarak bayrağı koruma altına aldı. Türker, bu davranışından sonra Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ödül takdim etti.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker işini yaptığı sırada, bir çöp konteynırının yanında Türk Bayrağı gördü. Türk Bayrağı’nın çöpün yanında olmasına kayıtsız kalmayan Türker bayrağı koruma altına aldı. Temizlik personeli İbrahim Türker’in bu davranışından sonra Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kendisine ödül takdim etti. Ödül takdimi dün Belediye Başkanlık Makamı’nda saat 14.00’te gerçekleşti.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARI, MİLLİYETÇİ RUHLARI YÜKSEK OLAN ARKADAŞLARIMIZDIR”

Başkan Ülgür Gökhan, “Hafta sonunda çok trend bir olay yaşandı. Bu olayla basında ilgilendi. Bizim Temizlik İşleri’ni tebrik ediyorum. Bu ikinci ödülümüz. Bir de çöpü temizlerken sokak köpeğinin yemeğini yemesini bekleyen personelimize ödül vermiştik. Kutsal bayrağımızın çöpe atılması karşısında, personelimizin bayrağı alıp saklayıp cebine koyması gündem oldu. Zaten Çanakkale Belediyesi’nin bütün çalışanları milliyetçi ruhları yüksek olan ve kutsallarımıza saygılı olan arkadaşlarımızdır. Onlarla yıllardan beri beraber çalışıyoruz. Bizimde anlayışımız gereği bu duygularını pekiştirdiler. Arkadaşımızı kutluyorum. Tüm taşeron arkadaşlarımızı devraldık. Hiçbir arkadaşımız dışarıda kalmadı. Biz hepsini devraldık. Yine beraber çalışacağız. Biz bu arkadaşlarımızla 16 yıldır beraber çalışıyoruz. Duyarlı olduklarını zaten biliyoruz” dedi.

İbrahim Türker ise “Bir vatandaşımız Türk Bayrağımızı çöpe atmış, bende olayı görünce bayrağı oradan aldım katladım ve cebime koydum” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech