Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkansız Yönetim Tam Gaz Devam

  Merkez ilçe başkanı

 

Merkez ilçe başkanı Av. Gültekin Yıldız’ın İl başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından Ak Parti Çanakkale merkez ilçe faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanvekili Yıldıray Ölçek ile birlikte tüm merkez ilçe yönetimi, yoğun bir hafta sonu geçirdi. Önce Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan ve İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız ile birlikte Şehitler Cami’nde şehit polislerimiz için düzenlenen mevlüt-ü şerife katıldı daha sonra ÇOMÜ Anafartalar Kampüsünde yeni yapılan spor salonu açılışına katıldılar.

Şehirde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve İl Başkanı Gültekin Yıldız ile birlikte hareket eden merkez ilçe yönetimi, yapımı yeni tamamlanarak hizmete başlayan Gençlik Merkezi ve GESTAŞ tarafından Turgut Reis Ortaokulunu yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilen STEM laboratuvarlarını ziyaret ettiler.

Hastanebayırı Spor Kulübü ziyaretinde sporcular ile bir araya gelen merkez ilçe yönetimi, daha sonra İl Başkanı Yıldız ile birlikte Troypark AVM’de düzenlenen Troya Edebiyat Festivalinde Milli Şair Mehmet Akif’in torunu Selma Argon’un söyleşisine katıldı.

Son olarak KADEM açılışına da katılan Yıldıray Ölçek yönetimindeki Merkez ilçe kurmayları “Yeni dönemde iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Çanakkale olacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech