Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu faaliyetleri ben yapmadım”

Belediye Meclis Toplantısı’nda Belediye

Belediye Meclis Toplantısı’nda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından sunumu gerçekleştirilen 2017 Faaliyet Raporu, AK Partili Meclis Üyelerinin ret oylarına rağmen oy çokluğuyla kabul edildi. Sunumun sonunda herkese teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Bu faaliyetleri ben yapmadım. Bu faaliyetleri çalışanlarımız yaptı. Taşeronda çalışanlar, kadroda çalışanlar, memurlar, başkan yardımcıları yaptı.” dedi.

Çanakkale Belediyesi 5 Nisan’da meclis toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Gündemin 11. maddesi olan 2017 Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ise 6 Nisan’daki oturuma sarktı. 6 Nisan saat 18:00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 2017 yılı Faaliyet Raporu’na ilişkin sunumu gerçekleştirdi.

Faaliyet Raporu’nda belediyeye ait bütçe, kullanılan kaynak miktarı, yapılan yatırımlar, kent içi yenilikler, çalışmalar, kültürel-sosyal ve sanatsal faaliyetler ile 2018 yılında yapılması planlananlar konuşuldu.

Faaliyet Raporu Cumhuriyet Halk Parti’li üyeler tarafından kabul Ak Parti’li üyeler tarafından ret oyları almasıyla çoğunluk oyuna bakılarak kabul edildi.

Başkan Gökhan Faaliyet Raporu’nun ardından; “Faaliyet Raporu’nun kabul görmesi dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Bu faaliyetleri ben yapmadım. Bu faaliyetleri çalışanlarımız yaptı. Taşeronda çalışanlar, kadroda çalışanlar, memurlar, başkan yardımcıları yaptı. Öncelikle onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de meclis üyelerine etmek istiyorum. Çalışmaları yaparken bütçelerin sağlanmasında, yıl içerisinde bazı kararların alınmasında sizler katkıda bulundunuz. Son teşekkür de Çanakkale halkına. Onlar bize kaynak yarattı. Vergilerle, su paralarıyla, onların verdiği vergilerle Ankara’dan gelen parayla ve diğer çeşitli katkılarla faaliyetlerin yapılmasına katkı sağladılar. İnşallah önümüzdeki süreçte de seçim yokmuşçasına çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü yerel ihtiyacı seçimlere bağlı değildir, her an çalışıyor olmak zorundayız.” sözleriyle  toplantıyı sonlandırdı.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech