Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Semizoğlu’ndan Nefes Kredisi Müjdesi

  Çanakkale Ticaret ve

 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, üyelere Nefes Kredisi müjdesini verdi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri için yarattığı 22.200.000,00 TL tutarındaki kredi kaynağını müjdeleyen bir açıklama yaptı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun yaptığı açıklamada; “Odamızın aktardığı kaynak ile 15.000.000,00 TL, TOBB tarafından aktarılan kaynak ile 7.200.000,00 TL olmak üzere KOBİ niteliğindeki üyelerimiz için toplamda 22.200.000,00 TL tutarında kredi kullanmalarına imkan veren kaynak yaratıldı.KOBİ’lerin finansmana erişimine kolaylık ve destek sağlayan Nefes Kredisinde bu yıl vade 18 ay olarak belirlendi. Nefes Kredisinde faizler aylık yüzde 0,99, yıllık yüzde 11,88 olarak belirlendi. Kredi vadesi, ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay olacak.

Nefes Kredisi verecek bankalar Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım olarak açıklandı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz için bütçemizin elverdiği azami miktarı bankalara paylaştırdık.

Üyelerimiz bugünden itibaren Nefes Kredisi kullanmaya başladı. Nefes Kredisinin hayırlı olmasını ve tüm üyelerimize nefes olmasını, işlerinde kolaylıklar sağlamasını diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech