Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğayı ve Ormanını Koruyacaksın!

Esenler Mahallesi Barış Caddesi

Esenler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde bulunan ve yapımı geçtiğimiz günlerde tamamen bitirilen Kedi Köyü’nün açılışı dün Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katılımıyla gerçekleşti. Başkan Gökhan konuşmasında, “Dünyadaki tüm canlıları korumalıyız” vurgusu yaptı.

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Kedi Köyü projesi sonuçlandı. Kedi Köyü’nün yapımı bitti ve açılışı da yapıldı. Sokak hayvanları için Çanakkale Belediyesi bir projeye daha imzasını attı. Esenler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde bulunan Kedi Köyü dün saat 14.00’te Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ında katılımıyla gerçekleşti.

“DOĞADAKİ TÜM CANLILARI KORUMAK ZORUNDAYIZ”

Başkan Gökhan, “Biz sadece Belediye olarak insanların yaşamını değil, tüm canlıların yaşamını sağlıklı hale getirmekle ilgileniyoruz. Bu canlılara ağaçlarda dahildir. Şimdi gelirken yolda gelirken yolda meyve bahçemizin de yeşillendiğini gördüm. Bu bölge yatırım için müsait. Amacımız doğaya daha fazla hizmet etmektir. Bizde yanlış bir algı var. Kimseye bir türlü algılatamadık. İnsanlar hayvanları keyifleri için alıyorlar, işleri bitince hayvanı sokağa atıyorlar. En azından bir sahiplenme telaşına düşülmesi lazım. Hayvan alışmış bir bakıma, sokağa bırakıldığında eziyet çekiyor. En azından sahiplendirmek lazım. İnsanın dışındaki tüm canlıların korunması bize emanet edilmiştir. Bu dünya bizim için yaratılmıştır ama bu dünyada tüm canlıları da korumamız gereklidir. Doğayı ve ormanını koruyacaksın. Onun için altıncılarla mücadele ediyoruz. Doğamızı katletmesinler diye. Bilirsiniz ki karınca yuvası bile bozulmaz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech