Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğaltaş Fuarında 2018 Troia Yılı Tanıtımı

2018 Troia yılı, “24.MARBLE

2018 Troia yılı, “24.MARBLE Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında” Çanakkale Valiliği Koordinasyonunda ve Çanakkale Madenciler Derneği’nin girişimi ile tanıtıldı.

Çanakkale Valiliği Koordinasyonunda, Çanakkale Madenciler Derneği’nin girişim ve yer teminiyle, İzmir Fuar fuaye alanında tanıtım standı kurularak tanıtıldı. 28-31 Mart 2018 tarihlerinde İzmir fuar alanında 33 Ülkeden 220 yabancı 923 yerli katılımcının bulunduğu ve 50.000 kişinin üzerinde ziyaretçinin gezdiği “24.MARBLE Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında” büyük ilgi gördü.

Bakanı katılımıyla gerçekleşen ve 2018 Troya Yılı’nın tanıtımının yapıldığı fuara Canakkale’yi temsilen, Çanakkale Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Naci Tülek, 2018 Troya Yılı Koordinasyon Merkezi’nden Fatih Öztürk katıldılar.

Bu yıl “Dünyada Troya Yılı” UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girişinin 20. Yılı olması sebebiyle Dünya’da ve Türkiye’de Troya tanıtılmaya devam ediyor. Ocak ayı başlarında Sayın Valimiz Orhan Tavlı’nın Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda her STK’nın elinden geleni yapması konusunda talepte bulunması üzerine, ÇAMAD olarak bizlerde Yönetim Kurulumuzda Çanakkale için neler yapabileceğimizi tartışırken “24.MARBLE Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı”nda özellikle Çinli Mermercilerin katılacağı, Çin’de 2018 yılının Türkiye yılı olmasından dolayı Troya 2018 standının bu fuarda kurulmasının etkili olacağı düşüncesini sayın Valimize ilettik, Valimizin oluruyla 33 Ülke, 1143 katılımcı firma ve 50.000 kişiniz üzerinde ziyaretçinin gezdiği bu fuar’a Troya 2018 standının kurulmasına karar verdik. Bu çalışmada bizlere yer temini konusunda kolaylık sağlayan İzfaş Genel Müdürü sayın Zeliha Gül Şener’e, her türlü yardımını esirgemeyen Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı sayın Mevlüt Kaya’ya, İzfaş Tanıtım ve Organizasyon Müdürü sayın Gözde Erçetingöz’e çok teşekkür ederiz.

Fuarın üçüncü gününde Troya 2018 yılı icra komitesi üyesi Mustafa Kansu, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Mevlüt Kaya’ya Çanakkale Valiliği adına teşekkür hediyesi sundu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech