Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasileri ‘Ata’ Birleştirdi

Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışma

Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışma ofisi konsepti ile hazırlanan Ata Pastanesi, 2. şubesini hafta sonu açtı. Eski Devlet Hastanesi’nin karşısında açılan pastane önde gelen siyasi parti isimlerini de buluşturdu.
Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışma ofisi konsepti ile hazırlanan Ata Pastanesi 2. şubesini eski Devlet Hastanesi’nin karşısında açtı. Pastanenin açılışına Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Can Ergun, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, AK Parti Eski İl Başkanı Yeşim Karadağ, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve Lokantacılar Odası Başkanı Selahattin İş katılarak kurdeleyi kestiler.

Açılış öncesinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mutan, üçüncü Ata Pastanesi Şubesi’nin Kepez’de açılacağını müjdeledi. Pastane Sahibi Hasan Hüseyin Ata Atatürk sevgisinin her ortamda aşılanması gerektiğini, bunun için elinden geleni yapacağını dile getirerek şöyle dedi: “Pastanemizdeki masalar, yer döşemesi, duvar renkleri tamamen Ata’mızın çalışma ofisinde kullanılanlardan oluşturuldu. Ata’mızın en güzel fotoğrafını da duvarımıza yerleştirdik.” dedi.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech