Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aiesec Gençlik Örgütü’nden Ücretsiz İngilizce Eğitimi

Birleşmiş Milletler tarafından oluşturulan

Birleşmiş Milletler tarafından oluşturulan küresel hedeflere Türkiye için destek olmak amacıyla kurulan Aiesec Gençlik örgütü, Biga’da çalışmalara başladı.

Biga Belediyesi’nin haberine göre; İlçenin Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile ortak çalışma yürüten Aiesec Türkiye ekibi, yabancı öğretmenlerce dil eğitimi verirken, aynı zamanda derslere katılan gençlerin kişisel gelişimleri için de önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen çalışmaların Biga ayağında Konuşma Kulübü oluşturularak çalışmalara başlandı. Proje kapsamında Almanya’dan gelen gönüllü eğitmen Manuel Kòrb
Konuşma Kulübü’nde ders veriyor.

5 Mart tarihinde başlattıkları proje ile ilgili konuşan Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Suat Sayı; “Aisec BM destekli bir oluşum. Onların kalitesi ve organizasyon becerisi ile ilgili bir şey söylemek gerekirse, tek kelime ile çok iyiler. Bizler de onların tecrübelerinden yararlanmak ve Biga’daki genç arkadaşlarımıza dil eğitimini ücretsiz olarak ulaştırmak için birlikte yola çıktık. Hem yurtdışına gitme şansı sunan eğitimlerimize katılım kontenjanlı. Biz bu projeyle bu yarı dönemde 100’e yakın genç arkadaşımıza ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz bu yönde. Umarım başarılı oluruz. Bunun dışında da genç arkadaşlarımızı Gençlik Meclisimizi ziyaret etmeye ve bizlere katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Biga Belediyesi Bilgi Evlerinde de İngilizce öğretmeni Hadiye Gelen tarafından İngilizce dersleri veriyor. Ücretsiz olarak verilen İngilizce derslerine katılmak isteyenler Biga Kent Konseyi Sekreterliği ya da Biga Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’ne başvurabilirler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech