Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de “Atatürk Vatandır” Sempozyumu

“Atatürk Vatandır” Sempozyumu, 8

“Atatürk Vatandır” Sempozyumu, 8 Nisan’da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Haydar Baş’ın da katılımıyla Çanakkale’de gerçekleştirilecek.

“Atatürk Vatandır” sempozyumları Türkiye genelinde devam ediyor. İlk defa Trabzon’dan başlayan ve 2017 yılının Agustos ayından bugüne kadar her hafta bir ilde yapılan Sempozyumların bu haftaki 23. durağı, Çanakkale oldu. Geçtiğimiz hafta 22’ncisi Mersin’de yapılan sempozyumlar zincirinin bu haftaki halkası Çanakkale ile devam ediyor.

“Atatürk etrafında tek bilek, tek yürek olmaktan başka çaremiz yok” diyen ve Milletimizi Atatürk ile buluşturan ‘Hoşgeldin Atatürk’ ve ‘Milli Ekonomi Modeli & Sosyal Devlet Milli Devlet’ eserlerinin sahibi, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Haydar Baş ve kadrosu Anadolu’yu karış karış geziyor.

Sempozyumlarda, her biri alanında uzman isimler Mustafa Kemal Atatürk’ü çeşitli yönleriyle anlatıyor. Çanakkale’de gerçekleştirilecek “Atatürk Vatandır Sempozyumu” 8 Nisan 2018 Pazar günü saat 14.00′ de Parion Otel’de yapılacak. Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech