Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Operasyonlardan Nemalananları Kınıyoruz”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı İrfan Dehmen, Afrin Zaferi kutlamalarında pilav dağıtırken pankart açan AK Parti’lilere “savaş çığırtkanlığı yapmayın, operasyonlardan nemalanmayın” ifadeleriyle sert çıktı.

“Afrin Şehitleri için okutulan mevlitleri takdirle karşılıyoruz. Allah kabul etsin. Ancak orada siyasi amblem, slogan ve pankart asılmasını doğru bulmuyoruz.” diyerek açıklamasına başlayan İYİ Parti İl Başkanı İrfan Dehmen, şu ifadelerle devam etti;

“Ne yazık ki, iktidar sahipleri her şeyden nemalanmaya çalıştıkları gibi Afrin operasyonundan da nemalanma hesabı yapıyorlar. Kahraman ordumuzun sınır ötesi operasyonları siyasi malzeme yapılıyor. Şiddetle kınıyoruz.

Cumhurbaşkanı ve Başbakanın, kamu kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdikleri Ak Parti kongrelerinde sürekli olarak Afrin üzerinden siyaset yapmaları, dayanacakları, seçmenine söyleyecekleri hiçbir şey kalmadığını, tükendiklerini göstermektedir.

Kahraman Ordumuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusudur. Ordu içinde siyaset yoktur, olmamalıdır. Siyasete alet edildiği dönemleri unutmadık.

Uydurdukları senaryolarla, Ergenekon ve Balyoz gibi operasyonlarla, ordumuzu ne hale getirdiklerini, Kahraman Ordumuzu Feto Terör örgütüne nasıl teslim ettiklerini, Genelkurmay Başkanımız başta olmak üzere, ordu içindeki Cumhuriyetçi, Atatürkçü subayları nasıl vatan haini yaptıklarını unutmadık.

Bu iktidar sayesinde, kahraman ordumuz içinde palazlanan feto terör örgütü üyelerinin 15 Temmuzda başımıza ne işler açtığını unutmadık. Unutmayacağız da!

Şimdi Kahraman Ordumuzun yaptığı operasyonlar üzerinden ‘Reis Bizi Afrin’e Götür’, ‘Reis Afrin’den Bir şey Anlamadık, Münbiç’e Götür’ gibi sloganlar atıp, pankartlar asıp, savaş çığırtkanlığı yaparak siyasi nemalanmayı çalışanları kınıyoruz.

Bu tuzu kurular, savaşın ne anlama geldiğini bilmiyorlar.

Bizler, gözüne uyku girmeyen on binlerce aileyle birlikte, gece gündüz Kahraman Mehmetçiğimizin ‘Ayağına Taş Değmesin’, başarıyla, sağlıkla dönsünler diye dua ediyoruz.

Kahraman Mehmetçiğimizin yaptığı operasyonları, sanki kendileri yapıyormuş gibi, siyasi arenalarda dillendirenleri ‘nemalanma’ peşinde koşanları şiddetle kınıyoruz.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech