Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇDAŞ’ın Kızları Şampiyonluğa Koşuyor

İÇDAŞ Spor U15 Kız

İÇDAŞ Spor U15 Kız Basketbol Takımı, adım adım şampiyonluğa gidiyor. Kız takım, 10-13 Nisan 2018 tarihleri arasında Adana’da oynanacak olan Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarında mücadele edecek.

Çanakkale İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’ndaki maçlarına son sürat devam İÇDAŞ Spor’un genç kızları namağlup ünvanı ile 1.Bölge Kırklareli U15 Kızlar Şampiyonasını tamamladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Alt Yapı Faaliyetleri programında yer alan 1.Bölge Kırklareli U15 Kızlar Şampiyonası’nda İÇDAŞ Spor’un yıldız basketbolcuları yenilmeden Grup Birincisi oldu.

Çanakkale Şampiyonu olarak grup maçlarına katılan İÇDAŞ Spor Kulübü son gün final maçında eşleştiği Tekirdağ şampiyonu Çerkezköy Belediye Spor’u 67 – 49 yenerek şampiyonanın namağlup birincisi oldu.

Türkiye Şampiyonası Yarı Final maçları 10-13 Nisan 2018 tarihleri arasında Adana’da oynanacak. Şampiyonlukta favori olarak gösterilen İÇDAŞ Spor Kulübü U15 Kız Takımı, kupayı kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. Adana’da oynanacak olan maçlara yüksek moral ve motivasyonla gidecek olan İÇDAŞ Spor’un başarılı sporcuları şampiyonluk kupasını Çanakkale’ye getirmek için and içtiler.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech