Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamsi bizi bıraktı

Omega deposu balıkta fiyatlarda

Omega deposu balıkta fiyatlarda artış yaşandı. En üzücü haber, Karadeniz’in incisi hamsiden geldi. Aradığımız hamsiye bu hafta Cuma pazarında ulaşılamadı. Haftanın en çok satan balıklarından olan Sardalyede ise fiyatlarda artış meydana geldi.

Omega deposu ve sofraların vazgeçilmezi olan balıkta bu hafta fiyatlarda artış meydana geldi. Vatandaşın Cuma günleri uğramadan geçmediği Cuma Pazarı’nda balık bu hafta kentlileri üzdü. Vatandaşın aradığı Karadeniz’in incisi hamsiye bu hafta tezgahlarda ulaşılamadı. Geçtiğimiz haftaların en çok satılan balık türünden olan Sardalyede etiket fiyatlarında artış meydana geldi. Sardalye geçtiğimiz haftalarda 7 TL’den alıcı bulurken bu hafta fiyatı 10-15 TL’ye kadar çıktı. Balık esnafının yorumlarına göre bu haftanın en taze ve alınası balığı Kolyoz oldu. Boyutların göre fiyatı değişen kolyoz CUMPA’da bu hafta 20 TL’den alıcı buldu. Vatandaş kolyoza talep gösterdi.

Bu hafta havaların iyi olduğunu iddia eden vatandaşa balık esnafı aynı karşılığı veremedi. Balıkta bu hafta fiyatların yüksek olması soğuk ve fırtınalı havaya bağlandı.

CUMPA’da balık fiyatları şu şekilde oldu; Kolyoz 20 TL, Kupa 10 TL, İstavrit 15 TL, Somon 30 TL, Sardalye 10 TL, Çupra 30 TL, Levrek 30 TL.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech