Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

18 Mart Seyyara Yaradı

Çanakkale 18 Mart Deniz

Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi’nin 103. yıl kutlamaları tüm yoğunluğuyla sürerken günün en karlısı seyyar satıcılar oldu. Adım başı konumlanan satıcılar; tüylü başlıklarla, bayrakları astıkları çamaşırlıklarla, tavşanla vatandaşın ilgisini çekerek gün boyunca satışını yaptı.

Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi, 103. yıl kutlamaları gün boyu coşkusuyla devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden gelen ziyaretçiler Çanakkale’yi karış karış gezmeye çalışıyor. Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi sebebiyle de şehir dışından otobüsler dolusu insan Çanakkale’ye akın etti. Şehitler diyarının her köşesinde bir etkinlik ve anma töreni sabahın ilk saatlerinden beri sürüyor. 7’den 70’e herkes sokaklarda.
Kent merkezindeki bu nadir kalabalığın en karlısı ise seyyar satıcılar oldu. Panayır alanını hatırlatan kalabalığın arasında; kordon ve çarşıda iki adımda bir seyyar satıcı konumlandı. Bayrak, simit, su, pamuk şeker, kağıt helva, anahtarlık satıcıları yılın en karlı gününü geçirdi. Hatta niyet çeken tavşan bile 18 Mart’ı kordonda geçirdi. Satıcılar zaman zaman renkli görüntüler verdi. Kimisi tüylü başlığıyla kimisi bayraklarını astığı çamaşırlıkla dikkatleri üzerine toplayarak satışını yaptı.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech