Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anlaşmazlığı Milletvekili Gider çözdü

Çanakkale’de temaslarda bulunan AK

Çanakkale’de temaslarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yaşanan feci trafik kazası sonrası programını yarıda keserek olay mahalline geldi. Kaza ve yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Gider, kazazede ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde buldu. Milletvekili Gider, aynı zamanda ağır yaralı gencin sevkinde yaşanan bürokratik sorunu da çözerek derhal tedavi altına alınmasını sağladı.

Çan’da freni patlayan bir süt tankeri, Termal Otel’in yanında bulunan çay bahçesine girdi. Öncesinde 5 araca çarpan tankerin bu sayede yavaşlamasıyla Çan büyük bir faciadan kıl payı kurtuldu. 2’si ağır 6 kişinin yaralandığı kaza sonrasında ilk olarak olay yerine giden Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, sonrasında Çan Devlet Hastanesi’nde bulunan yaralıları ziyaret etti.

Ağır yaralı 20 yaşındaki Kaan Karadeniz isimli gencin Çanakkale’ye sevki ile ilgili anlaşmazlık yaşandığını öğrenen Milletvekili Gider, İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı’yı arayarak 5 dakika içerisinde Karadeniz’in Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne sevkine başlanmasını istedi. Talimat sonrasında Karadeniz acil olarak sevk edilirken, kazayla ilgili konuşan Ayhan Gider; “Çok şükür, çok büyük bir faciayı atlattık. Hızlı bir şekilde müdahale eden Çan Devlet Hastanesi hekimlerine ve personeline çok teşekkür ederim. Cumartesi günü olmasına rağmen tüm doktorlar eksiksiz bir şekilde görev başına geçtiler. Yaralılarımızın biran önce sağlıklarına kavuşması için devletin tüm imkanları seferber edilecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kazazedelerimize acil şifalar, yakınlarına ise büyük geçmiş olsun diliyorum” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech