Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okuma – yazma bilmeyen kalmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde, Türkiye genelinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” için Çanakkale’nin köylerinde de seferberliğe ilgi her geçen gün büyüyor.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın eşi Ayşe Tavlı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve eşi Münevver Özkan, Şube Müdürü Nedim Şahin ile Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Yasemin Şenol, Kayadere köyünde açılan okuma yazma kursunda devam eden derse katılarak kursiyerleri ziyaret etti.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü haberine göre; Heyet, sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette kursiyerlere hediye takdim etti. Akabinde Halk Eğitimi Merkezi el sanatları kursunu ziyaret ederek kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları beğeniyle incelediler. Kayadere Anaokulu öğrencilerinin eğlenceli ve öğretici etkinliklerine katılan seferberlik heyeti, öğrenme heyecan ve sevinçlerine ortak oldular.

215 KURSTA 1253 KURSİYERLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Ayşe Tavlı, ziyarette kursiyerlere kurslara gösterdikleri ilgi ve gayretten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. “Okuryazarlık Seferberliği” ile Çanakkale’de okuma yazma bilmeyen vatandaşımızın kalmayacağını ifade eden Tavlı, Seferberliğin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

“Okuryazarlık Seferberliği” Çanakkale il genelinde 215 kursta 1253 kursiyerle sürdürülmekte olup okuma yazma bilmeyen Çanakkaleli kalmayıncaya kadar kursların yapılmaya devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech