Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hayallerim Ve Ülkem İçin”

Aquatlon ve Triatlon Balkan

Aquatlon ve Triatlon Balkan Şampiyonası’nda Aquatlon Büyükler branşında Balkan şampiyonu olan Milli Sporcu Buse Aygün sosyal medya hesabından bir ileti paylaşarak; “ Hayallerimin peşinden koşabilmem ve ülkemi yurt dışında temsil edebilmem için sponsora ihtiyacım var.” dedi.

Türkiye’nin ve Balkanlar’ın şampiyonu genç Milli Sporcu Buse Aygün sosyal medya hesabından sesini duyurmaya çalışıyor.

11 yıldır spor ile iç içe bir hayatı olduğunu dile getiren Milli Sporcu Aygün Akdeniz Oyunları’na katılarak ülkesini temsil etmek istediğini ancak bunun için sponsora ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Milli sporcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “9 yaşımda sporla iç içe oldum. Yüzmede Türkiye şampiyonluklarım mevcut. Openwater branşında Türkiye şampiyonu ve milli sporcuydum. Daha sonra sualtı branşına geçtim. Orada da yine Türkiye şampiyonu oldum ve Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandım fakat 17 yaşında olduğumdan gönderilmedim. Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışları’nın 3 yıldır şampiyonuyum. Hem genel klasman hem kadınlar hem de yaş kategorisinde şampiyonluklarım mevcut. Ardından triatlonla tanıştım. Halen aktif sporcuyum ve balkan şampiyonuyum. Milli sporcuyum ve hedefim bu yıl Akdeniz Oyunları’na katılabilmek ve ülkemi yurtdışında temsil edebilmek.”dedi.

“BU YAZIYI NEDEN YAZDIM?”

Hayallerinin peşinden koşmak için sponsora ihtiyacı olduğunu dile getiren Aygün; “ Bu yazıyı neden yazdın diye sorarsanız hayallerimin peşinden koşabilmem için bir sponsora ihtiyacım var. Benim gibi çoğu sporcu bu durumda ve sırf sponsor bulamadıkları için sporu bırakıyorlar. Yaptığımız ve yapacağımız her şey ülkemiz adına. Lütfen bu konuda hassas olalım. Sabah akşam çalışmamızın tek nedeni ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmek ve biz elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eğer tanıdığınız bir iş adamı ya da destek olabilecek birisi varsa özelden özgeçmişimi atabilirim.” ifadelerini kullandı.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech