Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale açık hava müzesi”

ÇOMÜ Resim Bölümü öğrencisi,

ÇOMÜ Resim Bölümü öğrencisi, Onur Toktamışoğlu (24),güneşli geçen hafta sonunu sanat için fırsata çevirdi ve refüje oturarak Çanakkale Savaşları’nda kullanılan tarihi topun resmini yaptı.

ÇOMÜ Resim Bölümü öğrencisi, Onur Toktamışoğlu güneşli geçen hafta sonunu sanat için fırsata çevirdi. 20 Mart tarihinde, Vitalis Kafe’de düzenlenecek olan ‘Deniz Savaşları Desen Sergisi’ne hazırlanan öğrenci, Çanakkale Savaşları’nda kullanılan tarihi topun resmini yaptı.

Truva Atı, Kilitbahir gibi kentin önemli noktalarında defalarca karakalem resim yaptığını ifade eden Toktamışoğlu; ” Çanakkale açık hava müzesi gibi. Neresinde durursanız durun, size ilham kaynağı olacak bir değer var. Truva’dan Şehitliğe kadar yaşanan süreç birçok tarihi ve kültürel değer ile yüklü.  İnanıyorum ki sergimiz çok güzel olacak. Sadece halkı bu tarz sergilere çekmek önemli. Çünkü tarih bilinci oluşturmak adına bu gibi etkinlikler çok önemli.  Yeter ki halkın her kesiminden vatandaş bu gibi etkinliklere katılsın. Önümüzdeki günlerde Şehitliğe de giderek resim yapmak istiyorum.” dedi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech